Kontakta oss

Om du har en bra idé och behöver hjälp att utveckla en mobil applikation eller ett spel är vi det givna valet för dig som söker enkla och användarvänliga lösningar till bra priser. Vi bygger appar och spel åt både företag och privatpersoner, och vi lägger stor vikt vid att våra kunder ska vara nöjda med vårt arbete och få en produkt som tillför något positivt och ger ett värde åt användaren.

Vi finns med våra kunder hela vägen från planering till färdig produkt. Vi guidar även våra kunder i saker som prissättning och marknadsföring. Innan vi sätter igång och utvecklar en app eller ett spel undersöker vi också marknaden för att se vad just den här produkten har som gör den konkurrenskraftig mot liknande appar eller spel. Allt för att din idé ska ha potential att bli framgångsrik och locka många besökare.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Eftersom Stargames är ett UF-företag betyder det att vi också går i skolan samtidigt som vi driver företaget. Det gör att vi ibland har svårt att nås på telefon. Ni kontaktar oss enklast via mail, och vi svarar inom 24 timmar på vardagar. Största chansen att få tag på oss via telefon är vardagar mellan 09.00-12.00. Vi ser fram emot att höra från er!

Vill ditt företag utveckla en applikation eller ett spel?
Kontakta Stargames på:
E-post: foretagstjanster@stargames.nu
Telefonnummer: 073 55823992

Vill du som privatperson utveckla en applikation eller ett spel?
Kontakta Stargames på:
E-post: privattjanster@stargames.nu
Telefonummer: 070 12188364

 

 

    Namn:

    Mailadress:

    Ämne:

    Meddelande: