UF-mässa!

Det börjar dra ihop sig till UF-mässa. Mässan arrangeras för att vi som UF-företagare ska kunna marknadsföra och sälja våra tjänster eller produkter, men också för att inspirera fler elever till att våga ta klivet och starta upp ett UF-företag. Det delas även ut en del priser, bland annat bästa affärsplan, bästa logotyp och bästa monter. Montern är det som ska fånga besökarnas öga och presentera och göra reklam för våra företag, och nu har vi fullt upp med att försöka hitta på bra och roliga sätt att visa upp oss.

Det är inte helt lätt att visa upp mobila spel och applikationer i en monter, av förklarliga skäl. Det är ju inte en vara som besökare kan klämma och känna på. Vi har haft lite olika tankar och idéer, och vi tror att vi har hittat några lösningar som kan passa bra. För det första ska vi självklart ha vår logga i montern. Den ska vara stor och väl synlig, för det är ju trots allt via vårt företagsnamn som vi vill att kunder ska känna igen oss. Vi tänkte också ha en teve-skärm där vi visar upp ett bildspel med olika produkter vi har utvecklat.

För att man lättare ska kunna ta del av vårt arbete tänkte vi också ha några mobiler där besökare har chans att prova våra appar och spel. Längre än så har vi inte kommit i våra funderingar, men å andra sidan kanske det inte behöver vara så mycket mer än så. Det viktigaste av allt är förstås att vi finns på plats för att informera och prata om våra tjänster, och man behöver kanske inte göra det mer komplicerat. Roligt ska det bli i alla fall!