Grymma applikationer

Det finns otroligt många grymma applikationer, och här tänkte vi tipsa om några av våra favoriter.

Först ut är Betssons iPhone-app. Betsson är ett spelbolag som erbjuder förstklassiga spelprodukter online. Deras hemsida är väldigt snygg och användarvänlig, men det är inte optimal för mobilanvändande. Appen är snygg, enkel och innehåller många bra funktioner. Man kan både betta och spela på spelautomater, och självklart kan man spela med riktiga pengar. Det är precis en sådan app som ger ett spelbolag chansen att nå ut till fler genom att förenkla användandet i mobilen.
Betyg: 5 av 5 stjärnor

En annan app vi gillar är Instagram. Den har blivit otroligt populär, och den erbjuder ett enkelt sätt att dela med sig av sina bilder. Bilderna visas i snygga format, och ett plus är att man kan redigera bilderna med olika typer av filter. Vi älskar det enkla i att kunna dela en bild, och vi tycker att det ska vara just så enkelt. Nu när Instagram börjat med filmklipp också känner vi att det blir lite för mycket. Det är inte längre den enkla bild-appen, och vi tycker inte att man behöver göra det mer komplicerat med fler möjligheter. Då tappar man konceptet, och det sänker betyget för oss.
Betyg: 4 av 5 stjärnor

Sist men inte minst vill vi tipsa om Naturkompaniets friluftsapp. Det är en app som erbjuder många olika verktyg för att underlätta för de som gillar att vara ute i naturen. Där finns bland annat kompass, GPS-navigering, spårläggning, väder, tips och gudier, första hjälpen och en SOS-funktion med möjlighet att lägga in sina egna nödnummer. En bra hjälp i naturen helt enkelt, och vi gillar konceptet. Dock kunde den haft en bättre layout.
Betyg: 4 av 5 stjärnor