Vad vi gör

Vill du utveckla en applikation eller ett spel? Vi hjälper dig! Stargames bygger enklare mobila applikationer och spel till företag och privatpersoner, med snygga och användarvänliga lösningar till bra priser.

Appar och spel till företag
Behöver ditt företag nå ut med tjänster eller information via mobilen? Vi hjälper dig att utveckla en företagsapp som enkelt och smidigt hjälper dina besökare att hitta och ta del av det du erbjuder. Ett roligt spel kan också vara ett bra sätt att marknadsföra ett företag. Tillsammans tittar vi på olika idéer och bygger snygga och användarvänliga lösningar som passar dig och dina kunder.

Appar och spel till privatpersoner
Har du en riktigt bra idé om en app eller ett spel, men inte vet hur du ska gå tillväga för att få ut produkten på marknaden? När du anlitar oss hjälper vi dig att utveckla din app eller ditt spel. Vi guidar dig även i saker som prissättning och marknadsföring. För att vi ska kunna hjälpa dig behöver vi en utförlig beskrivning av din idé, så att vi på bästa möjliga sätt kan utföra din vision.

Våra egna appar och spel
Stargames bygger även egna sappar och spel. Vi har bland annat utvecklat appen ”Gör det själv” som är guide med lösningar för enklare vardagsproblem. Ett av våra mest uppskattade spel är ”Falling raindeer” som kort och gott går ut på att genom en av tomtens renar plocka poäng i form av julklappar och andra föremål som fallit av släden. Det handlar alltså om enkla men roliga produkter som på något vis ger ett värde för användaren.

Våra priser
När det gäller mobila appar och spel måste man vara beredd att satsa egna pengar för att nå ut med produkten. Vissa gör det för att tjäna pengar eller för att marknadsföra sig, andra gör det kanske av den starka viljan att nå ut med en produkt som saknas på marknanden och som har potential att ge ett värde till andra människor. Stargames har en timtaxa för mindre uppdrag, men vi kan även göra andra kostnadslösningar om det gäller större projekt. Självklart räknar vi ut en uppskattad tidsåtgång, och du betalar bara för det arbete vi utfört.